©2019 Stichting de Kortsluiting.

Evenementen

Hieronder vind je de komende evenementen van 2019. Onze agenda is gevuld met verschillende uiteenlopende activiteiten. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe toevoegingen en informatie.

 

Helden fan Hjir

13 Oktober
Café Donkerbroek, Donkerbroek

Op zondag 13 oktober word er hier een goed gevuld programma aangeboden met bands uit de omgeving. Bands en acts kunnen zich nog aanmelden hiervoor via de mail! Info@dekortsluiting.nl. Verdere informatie volgt.

Halloween Filmavond

25 Oktober
Fletcher Hotel-Restaurant De Zon, Oosterwolde

Dit jaar breiden we de Halloween festiviteiten uit in Oosterwolde. We zullen horror klassieke "The Exorcist" afspelen op een groot scherm in samenwerking met Filmwerf. Zie voor meer informatie het Facebook Evenement.

Halloween Spokentocht

26 Oktober
Ter Borghlaan 2, Oosterwolde

Get your spook on! Dubbel feest op dezelfde avond. In het begin van de avond je de stuipen op het lijf gejaagd worden tijdens de spokentocht en daarna even flink party machen op ons Halloweenfeest

Halloween Party

26 Oktober
Grand Café Stationsplein 2, Oosterwolde

Get your spook on! Dubbel feest op dezelfde avond. In het begin van de avond je de stuipen op het lijf gejaagd worden tijdens de spokentocht en daarna even flink party machen op ons Halloweenfeest.

Shoppop

2 November
Centrum Oosterwolde


Op de zaterdagmiddag zullen er op straat, in verschillende winkels en bij horeca gelegenheden in het Centrum van Oosterwolde talentvolle muzikale acts worden neergezet. Het is de bedoeling om muziek dichtbij de mensen te brengen op deze dag. Muziek geeft afleiding en in de donkere dagen van november waar de dagen korter worden en het samenkomen minder spontaan gebeurt is een muziekdag een welkome afleiding.

Via de onderstaande link kun je een blik werpen op onze voorgaande evenementen.

Muziek is het kostbaarste lawaai.